Ruoka- ja puhtauspalvelut

Kaupungin ruokapalvelut valmistavat ruoan kaupungin kouluihin ja päiväkoteihin.

Puhtauspalveluiden tehtävänä on tuottaa kaupungin kiinteistöille asiantuntevaa ja tarkoituksenmukaista puhtauspalvelua tehokkaasti ja taloudellisesti.

Kaupungin ruokapalvelut valmistavat ruoan kaupungin kouluihin ja päiväkoteihin.

Koulujen ja varhaiskasvatuksen ruokalistat noudattavat kouluruoka- ja varhaiskasvatuksen ruokailusuosituksia. Käytämme pääsääntöisesti kotimaisia raaka-aineita, joita ovat maito ja maitotaloustuotteet, lihat ja broileri, leipä ja viljatuotteet, peruna ja tuorejuurekset. Kotimaisuutta ja lähiruokaa hyödynnämme saatavuuden mukaan.

Ajankohtaiset koulujen ja päiväkotien ruokalistat löytyvät yläpalkista.

Lapselle tai oppilaalle voidaan tarjota vaihtoehtoinen ruokavalio allergian, sairauden tai eettisen vakaumuksen johdosta.

Ohjeistus erityisruokavalion saamiseksi löytyy ruokalistojen vierestä.

Puhtauspalveluiden tehtävänä on tuottaa kaupungin kiinteistöille asiantuntevaa ja tarkoituksenmukaista puhtauspalvelua tehokkaasti ja taloudellisesti. Puhdistuspalveluiden työmäärät perustuvat puhdistustyön mitoitukseen ja eri kohteiden siivous on suunniteltua ja ohjeistettua. Puhtauspalveluiden asiakkaita ovat mm. koulut, päiväkodit, nuorisotilat, kirjastot, toimistotilat, liikunta- ja  kulttuuritilat, sekä uimahalli.

Yhteystiedot
  • Seija
    Markkanen
    Ruokapalveluesihenkilö 050 567 9236
  • Tuula
    Kivimäki
    Puhtaus- ja ruokapalveluesihenkilö 050 562 2759