Asuminen

Mänttä-Vilppulassa on vahva taiteen ja kulttuurin ilmapiiri sekä monipuoliset palvelut. Tule asumaan Taidekaupunkiin, jossa kaikki on lähelläsi.

Kaupunkimme sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä sekä Tampereelta että Jyväskylästä. Vilppulankosken vierasvenesatamasta pääset Näsijärvelle asti. Tampereen suuntaan kuljet mukavasti myös kiskobussilla Vilppulasta. Tutustu monipuoliseen tonttitarjontaamme Tonttipörssissä!

Vuokra-asunnot löydät Koskelantalot Oy kotisivuilta.

Täällä voi peruskoulun tai lukion jälkeen hakeutua ammattikoulutukseen tai ammattikorkeakouluopintoihin. Koulutuskeskus tarjoaa myös oppisopimuskoulutusta ja aikuiskoulutusta, jossa koulutamme muun muassa lentokoneasentajia. Autere-opisto tarjoaa lukuisia opinto- ja harrastepiirejä ja Merikanto-opistossa saa monipuolisen musiikin ja tanssin peruskoulutuksen.

Kaikille avoimista harrastuksista voi valita esimerkiksi ratsastuksesta, jääkiekosta tai salibandysta aina näyttelemiseen, shakkiin ja taiteen tekemiseen asti. Elokuvateatteri Bio-Säde näyttää kaikki uutuuselokuvat. Uimahallissa koko perhe pääsee uimaan edullisella perhelipulla, ja jäähallin vieressä voi pelata ilmaiseksi frisbeegolfia.

Vuokraa koti Taidekaupungista
Tonttipörssi / Asuintontit