Tontit

Mänttä-Vilppulan kaupungilla on myynnissä monipuolisesti erikokoisia asuintontteja Mäntän, Vilppulan, Kolhon ja Pohjaslahden alueilla.

Edullisia, kunkin tarpeisiin mukautuvia teollisuus- ja yritystontteja on tarjolla eri puolella kaupunkia hyvien liikenneyhteyksien varsilla.

Tontinvarauslomake

Sähköisesti allekirjoitettava tontinvarauslomake

Kaupunki on uudistanut tonttimarkkinointia.

Joitakin tontteja voi ostaa yhdessä siten, että vain yhdellä tontilla on rakentamisvelvoite. Markkinointiin on tullut myös uusia vapaana olevia suuria tontteja, joita ei aikaisemmin ole ollut myynnissä ja joille voi rakentaa joko omakotitalon tai rivitalon. Osasta tontteja ja tonttiryhmiä voi tehdä tarjouksia. Kolhossa on myytävissä esimerkiksi viiden tontin muodostama alue, joilla vain yhdellä olisi rakentamisvelvoite. Suuret tontit mahdollistavat isojen harrastetilojen rakentamisen tai puutarhan. Kaupunki on päättänyt tarjota yksittäisiä tai jo pitkään myynnissä olevia tontteja myös nykyisille asukkaille hyödynnettäviksi lisämaana. Tonteille voi rakentaa talousrakennuksia tai olla rakentamatta.  Ns. erikoistontit on tarkemmin osoitettu symbolein Tonttipörssissä/Asuintontit.

Omakotitalotontin ostajan tietopaketti

Yhteystiedot
  • Kirsti
    Eskelinen
    Maankäyttöinsinööri 044 797 2012
  • Juha
    Pohjalainen
    Paikkatietosuunnittelija 050 062 1714