Laskutustiedot

LASKUTUSOHJEET

Lasku tulee osoittaa Mänttä-Vilppulan kaupungille. Laskulla tulee olla tilaajan ilmoittama sähköpostiosoite ja viitetietona, mille kustannuspaikalle, kohteelle ja/tai hankkeelle/projektille lasku kuuluu sekä tilaajan nimi tai muu tilaajan antama tunnus, jonka perusteella lasku voidaan ohjata oikeaan yksikköön käsiteltäväksi. Voimassa oleva laskutusosoite tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähetettäessä. Mikäli laskusta ei löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä

Mänttä-Vilppulan kaupunki toivoo ensisijaisesti verkkolaskua sekä 30 päivän maksuaikaa. Yleiset laskumerkintävaatimukset löytyvät Verohallituksen verkkosivuilta verohallinnon ohjeista www.vero.fi.

LASKUTUSTIEDOT 

Mänttä-Vilppulan kaupunki vastaanottaa ensisijaisesti verkkolaskuja. Laskut tulee osoittaa Mänttä-Vilppulan kaupungille, ja laskuilta tulee käydä ilmi tilaajan nimi/muu tilaajan antama tunnus, jonka perusteella lasku voidaan ohjata oikeaan yksikköön käsiteltäväksi. 

VERKKOLASKUT 

OVT-tunnus: 003701578672 

Verkkolaskuoperaattori: CGI 

Välittäjätunnus: 003703575029 

TOIMITTAJAPORTAALI 

Mänttä-Vilppulan kaupunki tarjoaa käyttöön maksuttoman toimittajaportaalin niille toimittajille, jotka eivät voi toimittaa laskuja sähköisessä muodossa. Toimittajaportaali on sähköinen laskutuskanava, jonka kautta toimittajat voivat tehdä ja lähettää laskunsa sähköisessä muodossa. Käyttöoikeuspyynnön toimittajaportaaliin voi lähettää osoitteeseen Taloushallinto@taidekaupunki.fi Tarvitsemme pyynnön yhteydessä toimittajalta seuraavat tiedot: yrityksen nimi, y-tunnus, yhteyshenkilö sekä sähköpostiosoite, johon käyttöoikeudet toimitetaan. 

PAPERISET LASKUT 

Mikäli toimittaja ei pysty lähettämään sähköisiä laskuja tai käyttämään toimittajaportaalia, paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen: 

Mänttä-Vilppulan kaupunki 

PL 51 

00074 CGI 

Yllämainitun laskutusosoitteen tulee näkyä laskulla, jotta se ohjautuu skannauspalvelusta ostoreskontramme käsittelyyn. 

Voitte myös lähettää PDF-formaatissa olevia laskuja sähköpostilla seuraavilla ohjeilla: 

 • Sähköpostitse toimittavat laskut lähetetään osoitteeseen: ostolaskut.fi@cgi.com 
 • Laskulta tulee löytyä yllämainittu PL-osoite. 
 • Laskun liitteiden tulee olla samassa PDF-tiedostossa laskun kanssa, yksi PDF-tiedosto vastaa siis yhtä laskua ja sen liitteitä. 
 • Ainoastaan sähköpostiviestissä oleva PDF-liite käsitellään, viestin sisältöä ei lueta. 
 • Annettuun osoitteeseen ei ohjata muuta kuin laskuja. 

Lisätietoja tarvittaessa:

 • Elina
  Koivunen
  Toimistosihteeri 044 428 8231
 • Taloushallinto
  03 488 811