Viehekalastuksen SM 14.-16.6.2024 Mänttä-Vilppulassa

  • 14.06.202416.06.2024

Keurusselällä Mänttä-VilppulassaMyllyrannantie 5, 35820 Mänttä-Vilppula

Tapahtuman järjestäjä

Viehekalastuksen SM kilpaillaan 14.-16.6.2024 Keurusselällä Mänttä-Vilppulassa. Kisakeskus sijaitsee Veturitalleilla (Myllyrannantie 5 35820 Mänttä). Kilpailupäivät ovat perjantai 14.6. ja lauantai 15.6., sunnuntai 16.6. on varapäivä, mikäli sää niin edellyttää.

KILPAILU TIIVISTETTYNÄ:
– Kilpailu koostuu erillisistä SM-Ahven ja SM-Hauki –kilpailupäivistä, joissa viisi pisintä kalaa / laji otetaan tuloksissa huomioon. Kolme parasta venekuntaa palkitaan kumpanakin päivänä.
– Viehekalastuksen suomenmestaruudesta kilpaillaan venekunta- ja joukkuesarjoissa, joissa päiväkohtaiset sijoituspisteet ratkaisevat paremmuuden.
– Venekuntaan kuuluu 2 henkilöä, joukkueeseen 2 venekuntaa. Joukkuesarjaan saavat osallistua yritykset ja SVK:n jäsenseurat.
– Kukin kilpailija saa käyttää kerrallaan vain yhtä vapaa ja viehettä.
– Kalat mitataan ja kuvataan, välikoon kaloja saa ottaa itselleen ruokakaloiksi.

Voit seurata kilpailua ja mielenkiintoista kalastusaiheista ohjelmaa suoraan kisakeskuksesta lähetettävän LIVE-lähetyksen kautta Suomen Vapaa-ajankalastajien (SVK) Youtube-kanavalla @vapaa-ajankalastajat.

Kilpailuveneitä kannattaa tulla ihmettelemään ja ihastelemaan etenkin ennen ja jälkeen kilpailuajan kisakeskukseen Veturitalleille. Mukana on 80 venekuntaa.

Viehekalastuksen SM-kilpailun järjestää Suomen Vapaa-ajankalastajat (SVK)

Lisätietoja, kilpailun aikataulu ja ohjelma: https://www.vapaa-ajankalastaja.fi/vastuullinen/viehekalastuksen-sm/

Ilmoittaudu tapahtumaan

Hidden

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Jaa tapahtuma