Saksan viinien viikot ja Vuorenmajan parsaviikot

  • 16.05.202401.06.202414:0021:00

Viinitupa Vuorenmaja

Tapahtuman järjestäjä
Riesling & Co -viikot aloittavat Viinitupa Vuorenmajan koko kesän myynnissä olevat 3 viinin omatoimitastingit!
Torstaista 16.5.24 alkaen hemmottelemme makunystyröitä kevään tuoreella parsalla ihanien lisukkeiden sekä maistuvien viinien kera.
Viikkojen aikana järjestämme perjantaisin klo 18 emännän pruuvit:
🥂17.05.24 SAKSAN VALKOVIINIT 🥂
Saksa on tunnettu raikkaista Rieslingeistään, mutta oletko kokeillut Saksan muita merkittäviä valkoviinejä? Valkoviinien kylkeen tarjoamme Flammeja pöytäseurueen kesken jaettavaksi.
Hinta € 45.- muille kuin Viiniklubin kausikortin lunastaneille. Sis. 8 viiniä à 6cl ja 1 kokonaisen flammin (8 erilaista jaettavana) per hlö.
🍷24.05.24 SAKSAN ROSÉ- JA PUNAVIINIT🍷
Riesling & co. viikkojen maistelut jatkuvat kavalkaadilla Saksan rosé- ja punaviinejä! Saksan arvostetuin punaviinirypäle on Pinot Noir tai Spätburgunder, josta tehdään kaikkea raikkaiden roseiden ja tammitettujen punaviinien väliltä. Mutta löytyy Saksasta muutakin, joko lajikeviininä tai sekoituksina. Tutustumme punaisista rypäleistä valmistettuihin saksalaisviineihin ja niiden kasvupaikkoihin.
Hinta € 35.- muille kuin Viiniklubin kausikortin lunastaneille. Sisältää 8 viiniä n. 6cl kaadoilla
🍾31.05.24 SAKSAN KUOHUVIINIT🍾
Riesling & co. viikkojen viimeisenä teemana ovat valmistujaisten alla tietenkin saksalaiset kuohuviinit! Kuohuviinejä valmistetaan Saksassa monista eri rypäleistä ja eri menetelmillä. Me keskitymme tässä maistelussa perinteisen menetelmän kuohuviineihin eli Sekt- ja Crémant-kuohuviin.
Hinta € 35.- muille kuin Viiniklubin kausikortin lunastaneille. Sis. 7 kuohuviiniä n. 6cl kaadoilla
Ilmoittaudu tapahtumaan

Hidden

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Jaa tapahtuma